avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc care este vecin cu un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc care este vecin cu un camin ...

Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc care este vecin cu un camin de batrani. Ferestrele apartamentului sunt orientate catre curtea interioara a caminului si este locul unde se desfasoara toata activitatea zilnica a acestuia.
Sunt terorizata de zgomotul permanent care se aude de aici, atat ziua cat si noaptea.
Ziua ingrijitoarele tipa la batrani, se striga intre ele, fac treaba izbind, trantind etc.
Noaptea stau de vorba in cerdacul casei care este in dreptul ferestrelor mele.
Am incercat sa vorbesc cu ele si cu patroana, dar nu am gasit intelegere.
Am facut sesizare la Politia locala, le-au pus in vedere ca deranjeaza vecinii, dar nu s-a schimbat nimic.
Ce-as putea face sa am si eu liniste in casa mea?
Multumesc pentru eventualul raspuns!

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:15, 14 Septembrie 2023
Sesizati oficial primaria teritoriala care a eliberat autorizatia de functionare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand este considerată tulburare a liniștii publice Zuza13 Zuza13 Lovuiesc la bloc la etajul 10.Si sub bine locuieste 1 vecina bolnavă cu capul.Ma suna pe telefon la ora 23 noaptea sa imi zică sa nu mai trântesc ... (vezi toată discuția)
Reclamatie liniste bloc liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am aflat ca am fost reclamarta ca nu mentin linistea in bloc, de catre doamna care locuieste sub apartamentul meu. As dori sa stiu si eu: care este ... (vezi toată discuția)
Zgomote puternice intr-un apartament Elenapusa Elenapusa Cum se poate rezolva o situate ca aceasta: locuim intr-un bloc de 3 ani. De 3 ani vecina noastra cucare ne invecinam (perete in perete), seara de seara si ... (vezi toată discuția)