avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul dupa revenirea din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul dupa revenirea din CIC

Buna ziua,

m-am intors de doua luni si jumatate la serviciu dupa CIC si mi s-a spus ca voi avea inca 6 luni salariul neschimbat (adica cel de acum 2 ani avut inaintea intrarii in CIC). Auzisem de o prevedere legala care obliga angajatorul sa aduca salariul la nivelul actual, insa nu stiu unde o pot gasi. Daca aveti va rog o informatie in acest sens ?
Este extrem de frustrant. Este ca si cum angajatorul doreste sa-si pedepseasca angajatul pentru faptul ca a stat 2 ani acasa sa isi cresca copilul. Nu este corect asa. In fond am ramas fidela angajatorului si m-am intors.
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 13:51, 29 Iunie 2010
In art.17 din Legea 330/2009 nu se prevede ca se acorda salariul avut la data intrarii in CCC ci salariul de baza aferent gradului sau treptei profesionale avute .
Promovarea se va face in conditiile indeplinirii vechimii in specialitate ceruta de noua treapta profesionala , pentru ca CCC constituie vechime in munca dar nu si in specialitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu bugetar la revenirea din maternitate doru1971 doru1971 Va rog sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect. Care ar trebui sa fie salariul fara sporuri pentru un bugetar angajat pe functia de bibliotecar Treapta l ... (vezi toată discuția)
Salariu dupa revenirea din cic Ayana1 Ayana1 Buna seara, Am revenit la serviciu acum doua zile din CIC, iar angajatorul mi-a dat sa semnez actul aditional la contractul de munca, insa se pare ca voi ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu dupa cic in sistemul sanitar maripet maripet Care este modalitatea corecta de aplicare a art.17 din Lg. nr.330/2009, avand in vedere faptul ca prevederile \"... i se acordă, la reluarea ... (vezi toată discuția)