avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... STABILIRE SALARIU DUPA CIC IN SISTEMUL SANITAR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

STABILIRE SALARIU DUPA CIC IN SISTEMUL SANITAR

Care este modalitatea corecta de aplicare a art.17 din Lg. nr.330/2009, avand in vedere faptul ca prevederile "... i se acordă, la reluarea activităţii, salariul de bază aferent gradului sau treptei profesionale în care a fost încadrat anterior suspendării.” sunt interpretabile.
Faceti aplicarea articolului de lege prin stabilirea salariului de baza la nivelul si cuantumul avut la data suspendarii CIM-ului sau stabiliti salariul , indexat la zi, la nivelul si cuantumul anului 2010.
Colegii din sistemul sanitar poate ma pot ajuta cu precizari privind stabilirea salariului dupa CIC.
Cu multumiri.

Art.17 “ Personalului care s-a aflat în concediu plătit pentru creşterea şi îngrijirea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 7 ani, în cazul copilului cu handicap, precum şi personalului ale cărui raporturi de muncă sau raporturi de serviciu au fost suspendate din alte cauze, potrivit legii, i se acordă, la reluarea activităţii, salariul de bază aferent gradului sau treptei profesionale în care a fost încadrat anterior suspendării.”
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 07:05, 29 Iunie 2010
Am luat salariul de incadrare avut inainte de suspendare si l-am indexat cu maririle din 2007 si 2008, apoi l-am reincadrat pe Legea nr. 330/2009.
Noul salariul de baza care include vechimea trebuie sa fie minim 705 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - revenire din concediu ingrijire copil cameliaf cameliaf Buna ziua , trebuie sa dau un raspuns maine legat de salariul cu care am incadrat o persoana dupa o reintoarcere din CIC si precis ca ma va actiona in ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar la revenirea din maternitate doru1971 doru1971 Va rog sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect. Care ar trebui sa fie salariul fara sporuri pentru un bugetar angajat pe functia de bibliotecar Treapta l ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil pentru functionarii publici nicoradu nicoradu Buna! Sunt angajata intr-o directie de asistenta sociala ca inspector (functionar public) si cand am revenit din concediu pentru crestere copil (efectuat in ... (vezi toată discuția)