avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Executare hotarare judecatoreasca-dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Executare hotarare judecatoreasca-dreptul muncii

Dupa ce o hotarare jud. a instantei de fond, care este definitiva si executorie a fost comunicata partilor, mai poate una din parti sa mai adeseze aceleiasi instante cu cerere precizatoare in legatura cu punerea in executare a acelei hotarari? Daca instanta a hotarat reintegrarea pe postul detinut anterior, in cat timp de la comunicarea hotararii, angajatorul este obligat sa-l reincadreze?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 27 Iunie 2010
Dupa ce primiti hotararea, faceti o cerere de executare catre angajator in temeiul art.277 din CM si in 15 zile trebuie sa puna in aplicare decizia Tribunalului.
Chiar dacă Codul Muncii nu prevede expres, este necesar ca salariatul să solicite reintegrarea în muncă în baza unei cereri depuse la angajator.
Punerea in executare a hotararii judecatoresti prin care s-a dispus si reintegrarea se poate cere in termen de 3 ani de zile . Termenul curge de la mometul pronuntarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat conflictul de munca andreisl andreisl Am castigat conflictul de munca, dupa doi ani si jumatate. S-a dispus anularea deciziei de desfacere a contractului de munca, reancadrarea mea si plata tuturor ... (vezi toată discuția)
Termen executare decizie reintegrare darom darom Executarea voluntara a deciziei de anulare concediere si reintegrare salariat este tinuta de vreun termen? Neexecutarea hot de reintegrare este infractiune cf ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale in urma unei hotarari judecatoresti MatusaVulpe MatusaVulpe Buna ziua, Am castigat in instanta un litigiu de munca, pentru care angajatorul este obligat sa ma repuna pe post, m-a repus fara sa semnez acte altele in ... (vezi toată discuția)