avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu taiat cu 25%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu taiat cu 25%

Salut!
Sunt functionar public, am studii superioare facute la stat (nu de alta, dar la noi femeile de serviciu s-au facut economiste de la Spiru Haret), 15 ani vechime si un salariu de 1163 lei brut. Nu am beneficiat de avansari in treapta si grad, am stagnat 10 ani pe o gradatie in timp ce clientela politica era angajata pe posturile cu grad superior. Si nu sunt un caz izolat. Pt. ca n-am avut treaba cu politica, am picat de prosti. Va intreb, acum cand ne mai taie si 25% din salariul si asa mic, ne sfatuiti sa dam statul in judecata?
Daca CC a dat unda verde pentru aplicarea scaderii salariilor cu 25%, nu o sa aveti castig de cauza.
Legea va intra in vigoare in termen de 3 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al roamniei... dar nu se stie, inca se discuta in Parlament anumite proceduri de tergiversare a intrarii in vigoare a legii respective.
Florin 72 a scris:

Daca CC a dat unda verde pentru aplicarea scaderii salariilor cu 25%, nu o sa aveti castig de cauza.
Nu cred ca nu o sa avem castig de cauza, ne sunt incalcate niste drepturi pentru ca statul ne-a mintit si nu a stiut sa gestioneze bugetul. De ce trebuie sa fim sanctionati noi pentru incompetenta altora? Poate ca la instantele din Romania nu o sa avem castig de cauza, dar mai ramane CEDO, nu?
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2010
Loredana Puscasu,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare salariala livache12 livache12 Discriminare salariala in urma avansarii de la gradatia 4 la gradatia 5, si a desfiintarii treptelor de salarizare, in decursul anului 2011 Datele ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%? lilybelle lilybelle Buna ziua, doresc sa stiu cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%, mai precis, acel 15% se adauga la salariul diminuat sau la cel din ... (vezi toată discuția)
Ce mai spera oamenii sa faca cu avocatura??? Iulian81 Iulian81 Stateam si ma intrebam... ce o fi oare cu atatia absolventi de Drept care se napustesc pentru meseria aceasta de avocat?? Oare nu sunt destui avocati? Cel ... (vezi toată discuția)