avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interpretare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interpretare

Rog sa-mi spuneti daca termenul notificare implica juridic existenta unui document scris.
Este posibila efectuarea orala a notificarii ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 18:49, 20 Iunie 2007
NU.
Daca te chem sa vezi apartamentul meu si eu il vad pe al tau inseamna ca vrem sa facem schimb? Daca stabilim sa facem schimb la o notificare din partea uneia dintre parti si ne interesam la notar cum se procedeaza, inseamna ca am demarat procedurile?
Poate se interesau la notar de posibilitatea punerii in practica a clauzei respective... Poate erau doar curiosi... Poate nu erau siguri ca au incheiat promisiunea legal... poate ambelor parti le placea notarul... poate...

Oricum, nu exista posibilitati de interpretare, asta e raspunsul: notificarea se face in scris. Fara exceptii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conciliere obligatorie? pop sorin pop sorin Buna, Vreau sa intentez o actiune impotriva unei persoane avand ca scop anularea unui antecontract in baza careia eu am platit o suma de bani iar ... (vezi toată discuția)
Este un avocat obligat să-și informeze clienții despre toată ... Andrea4564 Andrea4564 Este un avocat obligat să-și informeze clienții despre toată corespondența? Adica ce scrisoare a scris si ce a primit raspuns? (vezi toată discuția)
Chirias rau platnic, doresc rezilierea contractului gloria_damian gloria_damian Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: - sunt proprietar si am incheiat un contract de inchiriere la 1 iulie 2013 pe o dorata de 2 ani (este ... (vezi toată discuția)