avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Noul mod de impozitare la PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Noul mod de impozitare la PFA

Buna, ar putea sa-mi explice cineva sintetizat,:sorry: dupa 1 iulie 2010, care sunt obligatiile fiscale( ca si cuantum) pentru un PFA ,salariat la stat, cu evidenta contabila in partida simpla?Adica, cu ce s-a modificat impozitul pe venit , respectiv cel pt sanatate, adica 16% respectiv 5,5 % din venit obtinut....evaluator imobiliar,.nu ma incadrez in activitati dependente(mai nou) dupa ultimile criterii . Teoretic n-ar trebui sa fiu calculat dupa limita celor 5 salarii medii brute pe economie, nu?
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
valentin.ropota, utilizator

Alte discuții în legătură

Asigurare medicalã pfa eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Sunt angajat cu contract de muncă la stat, deci plătesc deja asigurare de sănatate. Din ce am citit pe net, înţeleg că dacă aş ... (vezi toată discuția)
Pfa - dupa data de 1 iulie elena091970 elena091970 pe langa serviciul pecare il am zilnic 8 ore mai am si un PFA deoarece lucrez partt-time la provident ca altfel nu te accepta si nu stiu cum o sa fac dupa ... (vezi toată discuția)
Ce atrage dupa sine prestarea de servicii ca pfa Daniel Dani Daniel Dani Buna ziua, De curand mi-am inceput activitatea la o firma. Mi s-a spus ca nu ma pot angaja cu contract de munca decat printr-un contract de colaborare si asta ... (vezi toată discuția)