Am o prietena care a lucrat la un patron si care pe intreaga perioada acesta ii oprea din salariu 100,00 lei pt. plata darilor la stat. Era incadrata cu salariu minim pe economie , dar a acceptat aceste conditii. Acum a ramas insarcinata si patronul i-a spus ca nu mai este multumit de ea si ca se vede nevoit sa angajeze pe altcineva care sa fie mai activ. Intelegerea a fost ca va pleca , dar ii va da patronului in continuare acea 100 de lei lunar pt a-i tine in continuare cartea de munca. Nu stiu cum trebuie sa procedeze ca sa nu mai plateasca acesti bani , deoarece este obligatia patronului...trebuie sa faca o hartie in scris prin care sa anunte firma ca este insarcinata? trebuie sa-si ia un concediu medical? cu hartiile cu care este luata in evidenta la policlinica , trebuie sa mearga la firma si sa lase acolo ceva? ea nu a mai platit nimic de 2 luni si se teme sa nu fi fost concediata pt absente nemotivate
Buna seara !
Date fiind conditiile expuse ar trebui verificat in primul rand daca are CIM inregistrat pt care au fost achitate datoriile catre stat . Al doilea ar fi acela sa identificati pana cand au fost achitate datoriile catre stat aferente CIM .
Orice modificare a CIM trebuie adusa la cunostinta salariatului data de la care acesta poate uza de caiule legale de atac .
De ce nu somaj?
aledical
Doresc sa ma ajute cineva; sotia mea a fost in concediu o saptamina la revenire a primit un preaviz in care i se aduce la cunostintia ca activitatea societatii ... (vezi toată discuția)