am rovignieta pentru o masina ,valabila pana in octombrie 2010.,pentru firma x.in martie ampreluat masina pe alta firma .masina era in leasing.mai este valabila rovignieta pentru aceiasi masina,dar pentru alta firma
Teoretic rovignieta este facuta atat pe nr de masina cat si pe nr de identificare al masinii.Din punctul meu de vedere cata vreme este aceeasi auto o puteti folosi.Uitati-va daca este trecut si nr de identificare al masinii pe chitanta!
am trecut si eu prin asta de curand, si din ce am citit am inteles ca, odata schimbat nr de inmatriculare al masini rovinieta nu mai este valabila, dar spunea cineva ca se poate instiinta o "autoritate emitenta" si poate fi trecuta pe noul nr dar nu stiu cum sau in ce fel. gasiti pe forum cu siguranta. .
insa banuiesc ca poate fi un motiv pt nenea "militianu" sa iti faca un PV aiurea si uite asa apar problemele
Nu are relevanta ca se schimba persoana juridica .
Rovinieta sa fie valabila ptr respectivul auto .
taxa de drum se calculeaza in functie de capacitatea cilindrica si nu in functie de persoana juridica/cifra de afaceri .
Nr de inmatriculare ramane acelasi si in cazul schimbarii proprietarului , iar in caz de radiere , ramane seria sasiului ca element de identificare .
Orice motive mai putin legale sau abuzive din partea organelor de control , in aceasta situatie , pot fi cu usurinta spulberate in fata instantei .
Rovigneta
protechnik
În cazul achiziţionării unui autoturism, rovigneta cumpărată de către proprietarul anterior îşi păstrează valabilitatea ?
Vă rog să mă ajutaţi ... (vezi toată discuția)