avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

rovigneta

În cazul achiziţionării unui autoturism, rovigneta cumpărată de către proprietarul anterior îşi păstrează valabilitatea ?
Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns valid.
am trecut si eu prin asta, odata schimat nr de inmatriculare nu mai este valabila, dar daca anuntati ( nu stiu unde) schimbarea nr poate fi valabila in continuare pe noul nr.
eu am preferat sa.mi fac alta

buna treaba asta cu "minciuna" merge ? adica daca iti faci in ziua in care te prinde "nenea militianu" si depui o contestatie ca aveai, dar nu la tine iti anuleaza amenda ? nu se tine cont de ora la care este facuta rovinieta (apare pe bon dar nu stiu daca trece ora si agentu in PV de constatare) ?
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2010
ContSters104800, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovigneta jenicaprod jenicaprod Am schimbat localitatea de domiciliu si implicit am inscris si autoturismul la noua adresa. In aceste conditii, rovigneta mai este valabila? Proprietarul si ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal de contraventie rovinieta alima78 alima78 Buna ziua, Am primit prin posta un proces verbal pentru lipsa rovigneta, am fost filmat de una din camerele fixe amplasate in acest scop. Ideea este ca am ... (vezi toată discuția)
Rovigniete lucretiav lucretiav am rovignieta pentru o masina ,valabila pana in octombrie 2010.,pentru firma x.in martie ampreluat masina pe alta firma .masina era in leasing.mai este ... (vezi toată discuția)