avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA majorare tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

majorare tva

buna asi dorisa stiu daca tva aul de 24% se aplica si apartamentelor cumparate cu tva de 5% multumesc
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 07:25, 28 Iunie 2010
guvernul a precizat ca se modifica doar cota standard, nu si cota redusa de 5%, in orice caz, prin extrapolare, aceasta ar putea deveni 10%, daca ar creste cu 5% ca si cota standard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva aplicabil la cumpararea unei a doua locuinte cashalot cashalot Care este cota de TVA aplicabil la cumpararea unei a doua locuinte, dupa ce prima a fost cumparata cu cota de 5% de catre o persoana fizica impreuna cu sotia? ... (vezi toată discuția)
Interpretare punct dintr-un contract cu privire la tva fanrossi fanrossi Salutare la toata lumea As avea si eu un caz interesant ce este in directa legatura cu TVA de 24%, 19% si 5% la achizitionarea unui apartament . 1- In ... (vezi toată discuția)
Tva la cumparare loc parcare si boxa ctaipan ctaipan Buna ziua, Am cumparat un apartament cu TVA 5%. Acum doresc sa cumpar un loc de parcare subteran in acelasi bloc si o boxa. Exista vreo posibilitate de a le ... (vezi toată discuția)