avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata facturi servicii telefonie mobila-consecinte
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata facturi servicii telefonie mobila-consecinte

buna ziua!

am si eu o nelamurire. ma contraziceam cu cineva pe un subiect si anume:

o persoana -- cunostinta personala -- a facut anul acesta in aprilie un abonament la Orange cu internet..telefon..si cred ca lap-top...nu stiu chiar sigur. bun...si le-a luat in strainatate unde a vorbit in roaming...cat a putut.
a venit prima factura de cca. 1000 ron normal nu a achitat-o, a venit si a doua in total vreo 1500 ron. logic i s-au restrictionat toate convorbirile si a inceput sa primeasca instiintari.
suma a ajuns undeva la vreo 3500 ron cu taxa de reziliere...impreuna cu valoare facturilor..etc.
intrebarea mea este: ce poate pati aceasta persoana? ea este inca in strainatate, nu are absolut nimic pe numele ei, nu masina, nu casa, nici macar un hamster :P...si mai e plecata in strainatate? in scrisori tot este amenintat ca va fi data in judecata..etc. deci...ce poate pati in acest caz? te pot obliga sa faci munca in folosul comunitatii?? :D --zic si eu aiurea! sau te pot baga la "racoare" pt neplata? pana la urma ce-ti pot face daca chiar nu vrei sa platesti?

va multumesc!
as vrea sa vad cine are drepatate: eu sau persoana cu care am discutat :hammer:
Buna ziua

interventie moderator

Rog frumos userii care au folosit denumirea unei societati de telefonie mobila, in mesajele postate, sa stearga denumirea acesteia.
Va reamintesc, faptul ca, in acest forum se discuta "ideea" si nu persoana juridica.
Multumesc frumos pentru intelegere si colaborare.

deci sa inteleg ca se va da o hotarare judecatoreasca ce va sili pesoana in cauza sa plateasca. dar...de unde si cum sa plateasca daca nu este nici salariat, nu are nici proprietate pe numele-i...nici nimic? ca doar nu vine sa-i puna sechestru pe casa bunicii, nu?

spuneti ca la inchisoare nu se poate ajunge din aceasta cauza, munca in folosul comunitatii...nu...deci...??!!!!:-/
inseamna ca nu poate sa ii faca nimic, sa inteleg?

ps. poate ca i-ar fi trebuit cateva zile la "racoare" sa se mai matirizeze nitel...:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare roaming au_di au_di In per. 10-15 aug, am fost in localitatea Dubova jud. Mehedinti , aproape de granita cu Serbia. Apelurile telefonice initiate si primite de mine in acea ... (vezi toată discuția)
Abuz orange 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua As avea o intrebare. Am abonament orange de peste 6 ani de zile. Sincer nu prea am avut probleme pana acum. Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)