avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxare roaming
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxare roaming

In per. 10-15 aug, am fost in localitatea Dubova jud. Mehedinti , aproape de granita cu Serbia. Apelurile telefonice initiate si primite de mine in acea perioada au fost taxate de catre operatorul de telefonie la care sunt abonat (RCS) ca fiind in roaming. Specific: am fost in tara si am vorbit numai cu persoane din tara. Intrebare : pot refuza sa platesc factura asa cum mi-a fost remisa cu suma uriasa(200 ron) ? Multumesc p:(entru raspuns.:(:(
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:50, 15 Octombrie 2015
Puteti refuza insa nu aveti vreo sansa sa se anuleze factura pentru ca roamingul se poate dezactiva.
Explicatii aveti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura telefonica minanika minanika Pe data de 01 sept am participat la un botez in jud. VAslui, com. Bogdanesti. Mi-am verificat factura telefonica-detalii convorbiri pe net si am descoperit cu ... (vezi toată discuția)
Telefonie mobila - roaming! traian36 traian36 stimati romani,sa nu uitam ca suntem ROMANI,ne duce capul la tot felul de smecherii si daca suntem prinsitot noi stim cum sa facem sa iesim din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În prima parte a lunii august 2021, am fost plecată ... AnaMariaVaz AnaMariaVaz Bună ziua, În prima parte a lunii august 2021, am fost plecată împreună cu un grup de prieteni într-o călătorie prin țară, care a inclus și ... (vezi toată discuția)