avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... negociere contract VODAFON
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

negociere contract VODAFON

de 4 luni incerc sa obtin un telefon la un pret mai bun si ajung la intrebarea ca : un abonat cu 2 nr. de telef de peste 10 anii vechime , nu poate obtine un telef de la vodafon . Am intrebat daca se poate vb. cu un sef mai mare si eu au zis ca "ei sunt sefi, ce ofera ei ofera si sefi " ceea ce mi se pare aberant , deci am inteles ca cei de la relatii cu clienti nu au sef si deciziile sunt in mainile lor, super tare.
Eu am o intrebare pt voi: In 10 anii VODAFON ce imi ofera mie fata de cei care isi fac abonament azi?, e o intrebare care cei de la VODAFON nu au raspuns .
Cel mai recent răspuns: hunul , utilizator 12:36, 28 Iunie 2010
mdaB-),sant si eu abonat la aceasta companie,dar,,,,,abia astept sa expire contractul,,,de multe ori mi sa promis una,si am primit alta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog suport online teoretic romausrl romausrl Buna seara, In primul rand doresc sa va urez numai de bine in noul an, multa sanatate si succes pe plan profesional. Reintors recent in Romania, am ... (vezi toată discuția)
Denuntare abonament telefonie mobila Vladimir03 Vladimir03 Va salut, de peste 10 ani detin niste abonamente la un operator de telefonie mobila...in ultima perioada toti operatorii au inceput sa reduca drastic ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare plata daune/interese de catre companie telefonie mobila ovi47 ovi47 Buna ziua, In anul 2013 am reinoit cu Vodafone contractul pentru servicii de telefonie mobila,achizitionand,totodata,si un telefon la pret subventionat,pentru ... (vezi toată discuția)