avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen prescriptie avertisment scris
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen prescriptie avertisment scris

Buna ziua,

a ramas valabil termenul de 6 luni de prescriptie a avertismentului scris sau este alt termen in vigoare acum ?
Care este norma legala care reglementeaza acest aspect ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 28 Iunie 2010
Cred ca in Regulamentul intern al societatii ar trebui sa se prevada asa ceva ... În privinţa prescripţiei executării sancţiunii disciplinare, Codul Muncii nu face vreo referire, deşi problema prezintă interes practic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referat=avertisment scris? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Mi s-a comunicat (verbal)ca daca refuz noul program comunicat de la sediu,mi se va face REFERAT,si la trei asemenea referate,voi fi concediat!Luminati-ma si pe ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara iulianaiuladinu iulianaiuladinu am si eu o intrebare. in data de 31.10.2012 au fost convocati mai multi salariati pentru a da explicatii scrise privind aspecte ale vietii private, care au ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni disciplinare iulianaiuladinu iulianaiuladinu in conformitate cu noul cod al muncii, as dori sa stiu daca o sanctiune ( avertisment ) dispusa in februarie 2010 mai poate fi invocata in procesul verbal in ... (vezi toată discuția)