avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De ce forma legala beneficiaza un administrator cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De ce forma legala beneficiaza un administrator cu mandat de 3,5ani?

Un administrator al unei societati comerciale, dupa 3 ani si 5 luni nu mai poate administra societatea din cauza unor probleme de sanatate.
Are CIM suspendat, cf legii,cum trebuie procedat in continuare?
O alta persoana va fi numita in locul sau din iulie2010..
De ce drepturi legale ar putea beneficia?
Pensionare pentru incapacitate temporara?.... somaj?.....pense anticipata partiala?
Are 49 ani stagiu de cotizare 24 ani si 5 luni. Care este forma legala?
Cel mai recent răspuns: Dana Oancea , Consilier juridic 20:11, 28 Iunie 2010
1. Administratorul vechi si administratorul nou se revoca, respectiv se numeste, prin hotarare AGA depusa la Registrul Comertului (prin aceeasi hotarare este revocat administratorul vechi si numit adm nou).

2. Din cate stiu eu pensionare anticipata nu se mai poate. Daca este incadrat intr-un grad de handicap poate fi pensionat pe caz de boala.
De asemenea, daca a cotizat la somaj minim 12 luni poate beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare reprezentant legal ?? adela05 adela05 1. La un SRL am 5 administratori care lucreaza impreuna. Unul dintre ei este reprezentantul legal, numit prin act constitutiv. Ca sa numesc un alt ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie respins nicusan nicusan O prietena nascuta in luna mai 1956 a depus dosar de pensionare anticipata.Cf. legii trebuie sa se pensioneze in luna oct.2016 si sa aiba un stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune administrator s.a. claudiaanto claudiaanto Sunt actionar la o soc. com pe actiuni. Societatea al carui actionar sunt a convocat o AGA, pt alegerea unor membrii ai cons. de adm, avand in vedere de 2 ... (vezi toată discuția)