avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor somaj administrator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor somaj administrator

Va rog sa-mi spuneti daca un administrator SRL poate beneficia de ajutor de somaj .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:40, 12 Februarie 2013
1. Daca a fost administrator cu CIM beneficiaza de indemnizatie de somaj daca:
- ii inceteaza CIM din motive neimputabile lui;
- daca in cele 24 de luni premergatoare inregistrarii la Agentia de Somaj are 12 luni stagiu de cotizare la somaj.

2. Daca a fost administrator numit prin statutul societatii beneficiaza de indemnizatie de somaj daca:
- i-a incetat calitatea de administrator prin hotarare AGA.
- a platit, in acest timp, contributia sociala pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea sociala platita kdiana kdiana buna ziua, am doua intrebari: 1.daca am platit pe cateva luni inainte asigurarea sociala respectiv din martie pana in noiembrie ma pot angaja in luna iulie?? ... (vezi toată discuția)
Somaj gina10 gina10 Buna seara.Administratorul unei microintreprinderi este si angajat cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata in aceasya firma.Are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Somaj kinder_doina kinder_doina buna ziua!din februarie 2013 pana in iunie 2013 am beneficiat de somaj,apoi m-am angajat.acum e posibil sa se inchida punctul de lucru si sa ne trimita in ... (vezi toată discuția)