Buna ziua!
Cine poate sa-mi spuna cum pot afla daca figurez ca rau platnic catre banci?
Cu citeva luni in urma mi-a venit dela BCR o somatie ca sint restantier pentru un cont descoperit care mi-a fost acordat fara sa-l cer eu,dar care a intrat impreuna cu un credit care l-am cerut eu in urma cu citiva ani.
Cum eu locuiesc in Italia ,trimiteam in fiecare luna banii la o prietena care ii ducea la banca
Anul trecut in noiembrie vine aceasta somatie trimisa de o firma de recuperat credite,care lucra impreuna cu BCR ,unde scrie ca am un descoperit de cont de cca 3 ani,eu neprimind pina atunci niciun aviz.
Vazind ca treaba nu miroase bine ,trimit la prietena mea suma respectiva sa o depuna la banca ,urmind ca eu sa merg in martie 2010 in Romania sa descilcesc itele,pentru ca nu stiam in ce baza mi-au intrat respectivii bani in cont,eu fiind plecat din tara,magindeam ca mi-au suplimentat creditul,pentru ca am vazut ca rata era mai mare.
Ei bine,ajung in RO,ma duc la banca,explicatia era ca sotia fiind cointestata la credit ,avind salariul virat la respectiva banca i-au dat trei salarii in automatic pentru cardul care-l detinea pentru ridicarea de salariu.
Am achitat tot creditul cu toate penalitatile fiind asigurat ca nu voi avea nici o problema( ca rau platnic).
Surpriza mi-a venit astazi(28 iunie 2010),cind am facut o cerere de un mic credit de 2500 euro,si nu mi-a fost acordat ca nu prezint credibilitate,fara sa-mi dea alte explicatii.
Acuma eu pot sa verific undeva daca am cazier bancar?
Va multumesc pentru eventualul ajutor!
Accesand acest link veti afla ceea ce trebuie sa faceti pentru a afla raspunsul la intrebarea dvs.: [ link extern ]
si detalii despre o situatie asemanatoare gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.
Credit bancar
beleaua
Buna ziua,doresc sa fac un mic credit la o banca si sunt refuzata pe motiv ca apar ca rau platnic cu un credit facut in 2007 ,care apare apoi in 2012 cu 6 luni ... (vezi toată discuția)