avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... casier bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

casier bancar

Buna ziua!
Cine poate sa-mi spuna cum pot afla daca figurez ca rau platnic catre banci?
Cu citeva luni in urma mi-a venit dela BCR o somatie ca sint restantier pentru un cont descoperit care mi-a fost acordat fara sa-l cer eu,dar care a intrat impreuna cu un credit care l-am cerut eu in urma cu citiva ani.
Cum eu locuiesc in Italia ,trimiteam in fiecare luna banii la o prietena care ii ducea la banca
Anul trecut in noiembrie vine aceasta somatie trimisa de o firma de recuperat credite,care lucra impreuna cu BCR ,unde scrie ca am un descoperit de cont de cca 3 ani,eu neprimind pina atunci niciun aviz.
Vazind ca treaba nu miroase bine ,trimit la prietena mea suma respectiva sa o depuna la banca ,urmind ca eu sa merg in martie 2010 in Romania sa descilcesc itele,pentru ca nu stiam in ce baza mi-au intrat respectivii bani in cont,eu fiind plecat din tara,magindeam ca mi-au suplimentat creditul,pentru ca am vazut ca rata era mai mare.
Ei bine,ajung in RO,ma duc la banca,explicatia era ca sotia fiind cointestata la credit ,avind salariul virat la respectiva banca i-au dat trei salarii in automatic pentru cardul care-l detinea pentru ridicarea de salariu.
Am achitat tot creditul cu toate penalitatile fiind asigurat ca nu voi avea nici o problema( ca rau platnic).
Surpriza mi-a venit astazi(28 iunie 2010),cind am facut o cerere de un mic credit de 2500 euro,si nu mi-a fost acordat ca nu prezint credibilitate,fara sa-mi dea alte explicatii.
Acuma eu pot sa verific undeva daca am cazier bancar?
Va multumesc pentru eventualul ajutor!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 18:49, 28 Iunie 2010
Accesand acest link veti afla ceea ce trebuie sa faceti pentru a afla raspunsul la intrebarea dvs.: [ link extern ]
si detalii despre o situatie asemanatoare gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bcr - biroul de credite fanedead fanedead Buna seara, va rog respectos daca imi puteti spune cum trebuie sa procedez pentru a actiona in instanta BCR intrucat din decembrie 2013 am fost inscrisa in ... (vezi toată discuția)
Credit bancar beleaua beleaua Buna ziua,doresc sa fac un mic credit la o banca si sunt refuzata pe motiv ca apar ca rau platnic cu un credit facut in 2007 ,care apare apoi in 2012 cu 6 luni ... (vezi toată discuția)
Rau-platnic la banca alecsiamatei alecsiamatei In urma cu 4-5 ani am facut o descoperire de cont pe care nu am reusit sa o achit la timp. Ulterior, creditul a fost preluat de altcineva si a fost platit. ... (vezi toată discuția)