Primara a emis,in baza Legii 10 o Dispozitea cu propuneri reparatorii, solicitata de mostenitori pt.un teren si cladirea aferenta demolata, dar numai pt.teren .Pt teren am avut actul de vinzare-cumparare. Casa demolata a fost consruita pe terenul cumparat de-a lungul anilor,in timpul comunismului.Pt cladire am avut:-
- o foaie de varsamint unde este trecuta pozitia impozit cladiri
-adresa de la SCAVL,unde este scris ca pt terenul de X mp din care construit Y mp s-au platit despagubiri de Z lei
-adresa din partea Consiliului Popular al Sectorului unde este scris ca nu au posibilitatea de a da o casa cu curte pentru casa care urgent se va demola cf decretului 463/1984,ci apartamentul care deja a fost comunicat
-anexa la decret 463/1984 privind demolarea de strada... nr...
S-A CISTIGAT prima faza a procesului ,dar Primaria a facut recurs precum ca nu se pot avea in vedere anexele la Decretul 463/84 ,acestea nu fac dovada dreptului de proprietate asupra constructiilor
Va rog sa ma ajutati cu indicatii din legi ,cod civil sau drept international, privind recunoasterea actelor depuse in proces ca avind sens de drept de proprietate .Multumesc
Revendicare teren
mikiba
Cum pot revendica un teren care a apartinut bunicilor si a fost trecut in proprietatea statului in baza Decretului de expropriere nr 463/1984 , daca eu nu mai ... (vezi toată discuția)