BUNA ZIUA!AM SI EU O INTREBARE LA DUMNEAVOASTRA.AM PRIMIT PEDEAPSA DE 11 LUNI CU INCHISOARE.CE SE INTAMPLA DACA NU MA PREZINT?CE SE INTAMPLA DUPA ASTEA 11 LUNI?CE SE INTAMPLA DACA MA VEDE CINEVA PE AFARA?CE SE INTAMPLA DUPA CE SE DA SENTINTA?
ASTEPT UN RASPUNS.VA MULTUMESC
Domnule R. Gabi, LEGEA ( cam greu cu ea sa o intelegeti) nu il obliga sa se prezinte, ci doar sa nu se sustraga.#-o
Dupa dvs. ar trebui sa mearga in arest si atunci cand mandatul de executare al pedepsei nu este inca redactat.Sa stiti ca nu il primeste la inchisoare...:slap:
Ati mai aflat o noutate...:)
buna ziua!va multumesc frumos pt raspuns!dar mai am o intrebare:daca sunt bolnava cu inima ce se intampla?in cat timp se prescrie?fapta este de fals si uz de fals,o parte din prejudiuciu sa recuperat.se va da in urmarire generala in toata tara?eu momentan nu sunt in tara.ma va da si in strainatate?
parerea mea este sa te duci sa soliciti un examen psihiatric....poate obtii o revizuire pe motiv de iresponsabilitate ca din cate vad ai toate sansele...boala cu inima sau faptul ca esti in strainatate nu te ajuta cu nimik...exista extradare,interpol,europol si mandat de arestare internationala
Eliberare conditionata
Zigrid
Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)