carol_lorac a scris:
orice proprietar are dreptul ca sa conteste la comitetul executiv si/sau in instanta o decizie ilegala a comitetului executiv in termenul legal de 45 de zile de la data adoptarii deciziei cu pricina.
Ati scos din context o propozitie ce am postat-o mai sus. Am spus ca nu este necesar sa se anunte toti proprietarii si sa fie convocati la o sedinta de comitet in situatia cand acest comitet decide ceva carea a fost hotarat in adunarea generala. Adunarea generala ia hotarari pentru un an intreg iar comitetul duce la indeplinire aceste hotarari luna de luna prin deciziile luate in comitet.
Nu am sustinut niciodata ca deciziile comitetului nu ar trebui afisate spre aducerea la cunostinta proprietarilor, ci dimpotriva.
Am citat punctul al 2-lea din interventia dv. si ca sa nu murim asa... poate ne indicati o reglementare, o lege, un articol din normele metodologice in care sa se spuna ca proprietarii pot contesta in instanta deciziile COMITETULUI EXECUTIV in 45 de zile.
Confundati, sigur, cu dreptul de a contesta hotararile adunarii generale in 45 de zile. Se mai intampla.