avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... standard SR EN ISO 13790/2008 anexa H
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

standard SR EN ISO 13790/2008 anexa H

Va rog am mare nevoie de Standard SR EN ISO 13790/2008 anexa H - care se refera la calculul valorii g,factor de transmisie solara ,nu-l gasesc nicaieri si trebuie sa finalizez un proiect .Va mutumesc.

Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 19:51, 4 Iulie 2010
Este vorba despre performanta energetica a cladirilor?

Am cautat pe Google (pentru ca subiectul nu prea se incadra la "Raspunsuri in comunitate" si nu stiam unde ar fi mai potrivit) si asa "mi-a dat" - dar nu am certitudinea.
Sansa de a primi un raspuns e destul de mica pt ca nu ati precizat cam la ce se refera acest standard si e "noroc chior" sa citeasca subiectul dv cineva care stie exact la ce se refera acest standard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificarea metrologica a repartitoarelor eliasav eliasav Deschid acest topic ca urmare a discutiilor in contradictoriu din aceasta sectiune cu privire la executarea verificarii metrologice a repartitoarelor. Din ... (vezi toată discuția)
Contestare certificare iso 9001 bogdan1978buc bogdan1978buc Buna ziua, As dori sa contest certificarea unei companii care a incalcat in mod sistematic acest standard. Ce etape am de parcurs in acest sens? Din ce am ... (vezi toată discuția)
La asociația noastră admnistratorul a sigilat caloriferele ... viorel77 viorel77 La asociația noastră admnistratorul a sigilat caloriferele dintr-un apartament nelocuit, oprind caldura in plin sezon rece, mai precis, pe 15 ianuarie 2023, ... (vezi toată discuția)