avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... ofiter de stare civila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

ofiter de stare civila

cum as putea sa devin un ofiter de stare civila, daca nu lucrez in administratia publica? mentionez ca urmez o facultate de adm. publica.
si daca raspunsul este pozitiv, as putea sa imi deschid un cabinet propriu?
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 17:30, 28 Iunie 2010
:) suna interesant, insa tb sa lucrati in sistemul administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept ianos_roxana ianos_roxana Buna ziua. Urmand cursurile facultatii de stiinte economice si administratie publica , specializarea drept, as dori sa stiu in ce masura as putea sa lucrez ca ... (vezi toată discuția)
Înființare cabinet individual detectiv particular 0032 0032 Doresc să deschid un astfel de cabinet, însă am următoarea nelămurire. Legea 329/2003, Articolul 2, alin. 3 : ”Conducătorii executivi ai ... (vezi toată discuția)
Master - e util in obtinerea unui loc de munca? Beatrice89 Beatrice89 As dori sa stiu daca masterul ajuta la obtinerea job`ului.... de exemplu as dori sa dau la master-dreptul penal in afaceri si nu stiu in ce masura m`ar putea ... (vezi toată discuția)