avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... art 220 alin 1 cod penal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

art 220 alin 1 cod penal

se poate face plangere penala cu trimitere la acest articol 220 alin 1 c.p pentru situatia urmatoare? .......un teren in indiviziune perpetua si fortata ce constituie cale de acces si 2 coproprietari fiecare cu cota de 1/2 din aceasta suprafata de teren.Unul din cei 2 coproprietari ocupa aceasta cale de acces in intregime cu materiale de constructie fara acordul celuilalt .prin forta , si se foloseste in totalitate de acest teren dupa bunul plac si obstructioneaza accesul celuilalt proprietar pe aceasta cale de acces spre imobilul personal aflat in vecinatea caii de acces.Este acest caz o incalcare a dreptului de proprietate ?>dar o tulburare de posesie ?
Cel mai recent răspuns: maxu08 , utilizator 17:45, 28 Iunie 2010
aveti sanse in ceea ce priveste plingerea penala...
multumesc pentru raspuns insa daca mi permiteti agentul sef din cadrul politiei de judiciare prezentandu se chiar astazi la fata locului in solutionarea plangerii penale ce am depus o la Parchet ,e de alta parere cam nesigura ce i drept dar care indruma spre nup si cu recomandare spre a merge in civil.
socrate111 a scris:

un teren in indiviziune perpetua si fortata ce constituie cale de acces si 2 coproprietari fiecare cu cota de 1/2 din aceasta suprafata de teren.
quot]

nu, nu cu succesB-)
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2010
ContSters152027, utilizator
fapta descrisa de catre dvs nu este tulburare de posesie, ci un simplu litigiu civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune-teren intravilan PAS22 PAS22 Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme: Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua socrate111 socrate111 Coproprietarul cu care sunt in indiviziune perpetua si fortata pe o suprafata de teren de 64.7 mp .teren ce contituie cale de acces pentru amandoi la ... (vezi toată discuția)
Calea de acces socrate111 socrate111 poate fi calea de acces .proprietate a doua persoane [calea de acces este in indiviziune foratata si perpetua ]ocupata cu materiale de constructii de catre ... (vezi toată discuția)