rog pe cineva sa ma ajute in conceperea unei revizuiri. nu sunt de specialitate si ma pricep destul de putin. maine este termenul de depunere. in principu m-am gandit sa formulez totul in baza probelor care au aparut azi dar probabil se RESPECTA UN MODEL. EXISTA ASA CEVA? daca da va rog mult., as avea nevoie de model. voi lucra toata noaptea . maine sant 30 de zile de la comunicarea recursului. cu multe multumiri.
aveti dreptate cum ca va pricepeti putin..sper sa nu va afecteze si sa ..aiba orbul cuib de la d-zeu..
altfel..nu exista model..exista motive
apoi..nu cred ca mai sunteti in termen, fie ea hot .chiar.. fara recurs...
desigur, cu exceptia evocarii fondului in recurs
Sarumana,
cererea de revizuire se face potrivit dispozitiilor art. 396 si art. 397 C. p. pen.
- se arata in concret motivul de revizuire ( a aparut un act un fapt ce nu a fost cunoscut de instanta de judecata in momentul pronuntarii solutiei) motivele prevazute de art. 394 C.p.pen.
- se ataseaza acel act sau se solicita atasarea dosarului in care se afla actul respectiv
- se solicita admiterea in principiu a cererei de revizuire potrivit art. 403 C.p.pen.
- se mai arata pe scurt cum anume considerati ca va influenta acel act in baza caruia solicitati revizuirea, se tinde a se demonstra nelegalitatea solutiei a carei revizuire se solicita
- se depune cererea la Parchetul de pe langa instanta care a judecat in fond cauza
- se poate depune cererea oricand potrivit 398 alin. 1 C.p.pen in favoarea condamnatului
multumesc mult. avocatul meu cred ca este in concediu si nu stiu cum ma voi descurca. este vorba despre un contract de vanzare -cumparare care intr-un moment de neatentie a ajuns in mana partii adverse iar acu profita de situatie in urma unui proces ce a durat doi ani solicita din nou partea cedata. incredibil dar adevarat. eu am gasit astazi un ex din acel contract , in care avocatul care l-a intocmit semneaza in josul paginii ca l-a redactat, data si impuernicirea in baza careia s-a a facut aceasta. azi fiind29 de zile de la comunicarea recursului, as vrea sa adaug proba si nu prea stiu procedura. de la contabilitate pana la drept e cale lunga.... cu multumiri.
Expertiza in recurs!
POSTcuar
E posibil ca in recurs, in cazul evocarii fondului sa fie administrata expertiza..., dar mai ales se poate da intr-o decizie sau in doua.. in acelasi dosar in ... (vezi toată discuția)