sant un om obisnuit care ma cofrunt cu un caz penal greu ; am fost condamnat la 3 ani inchisoare pentru un furt fara sa fiu vinovat stiu ca va este greu de crezut dar este adevarat inainte sa raman definitiv nici mie nu mi venea sa cred ca o sa fac inchisoare fara sa fiu vinovat .
sant definitiv si mai am o sigura sansa si nu stiu cum sa procedez ?:
am depus cerere de revizuirea dosarului si judecatorul de fond mi a respinso, am depus apel la aceasta decizie si momentan astept sa mi se comunice data de apel, La acest apel vreau sa vin cu ceva nou si anume: colegul meu de fapta propiuzis coleg vrea sa ma ajute sa se autodenunte de acolo din inchisoare si sa denunte fapta exact asa cum sa petrecut lucrurile si exact cu cine a infaptuit fapta adica pe adevaratul vinovat in locul meu .
ce sanse am??
este acest autodenunt o proba noua ? pentru a obtine revizuirea ?
El zice ca declara exact cum sa petrecut de la inceput pana la sfarsit amanuntit.
am sanse la apel cu acest denunt facut de faptuitorul adevarat care la inceputul anchetei nu a vrut sa i zica pe adevaratul coleg de fapta??
Precizez ca probele acuzari sau incriminari mele sant doar o recunoastere din grup de la politie care a fost inscenata de politie .
cu stima!
Rolul procesului penal este aflarea adevarului si tragerea la raspundere a persoanelor vinovate.Daca este intr-adevar asa cum ziceti, faceti tot posibilul sa scoateti adevarul la lumina.Revizuirea este o cale extraordinara de atac care poate fi solicitata dupa epuizarea cailor ordinbare de atac, apelul si recursul
va multumesc pentru mesaj .
am epuizat toate caile de atac normale pana in prezent si tot ne indreptatit am ramas ?
vreu sa stiu daca autodenuntul faptuitorului deja incarcerat si care si-a recunoscut fapta dar nu in intregime si anume sa zica pe adevaratul coleg de fapta si acum vrea sal denunte ,. ma
poate ajuta in optinerea revizuiri dosarului in cazul meu sant in apel la cererea de revizuire care mia fost respinsa !
cu stima
Doar declaratia coinculpatului nu va schimba nimic.
Incercati sa sesizati CEDO daca mai sunteti in termenul de 6 luni de la judecarea recursului.
Ar fi indicat sa platiti un avocat care sa studieze dosarul in mod obiectiv si sa vada exact care au fost probele de la dosar.
Daca nu aveti bani de avocat incercati sa va informati daca la penitenciar aveti si avocati desemnati din oficiu de barou care presteaza la penitenciare.
Veti avea avocat din oficiu si la revizuire.
Asadar, vor exista oricum avocati care sa analizeze cazul.
Unii avocati te incurca mai mult de cat sa te ajute eu sant in cautarea celui care ma ajuta sau care poate sa schimbe ceva in bine as platii ori cat mi ar cere dar numai sa optina ceva bun dar eu am avut ghinionul sa gasesc numai avocati prost pregatiti care miau luat bani degeaba .
va rog mult sa ma ajutati cu orice sfat care ma poate ajuta la apelul revizuiri si nu ezitati sa ma intrebati argumente din dosarul meu
Raspunsul de la CEDO il primiti in 3 ani,poate mai mult( spuneti ca sunt mai mult de 6 luni de la pronuntarea in recurs?).De cand sunteti inchis?Pentru fapta cercetata si judecata ati avut avocat din oficiu sau v-ati ales dvs.?
Auto denuntul
darisdinu
buna seara!
sant intro situatie de revizuirea dosarului ,instanta de fond nu imi accepta revizuirea si declar apel in acelas timp unul din faptuitori care ... (vezi toată discuția)