avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... auto denuntul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

auto denuntul

buna seara!
sant intro situatie de revizuirea dosarului ,instanta de fond nu imi accepta revizuirea si declar apel in acelas timp unul din faptuitori care este condamnat definitiv pentru fapta in cauza face auto denunt si vrea sa zica pe adevaratul coleg de fapta care au comiso inpreuna ,fapta fiind furt .
mentionez ca eu nu am nicio legatura cu fapta lor sant condamnat pe nedrept la 3 ani inchisoare definitiv .
ce sanse am ??
cum sa procedez??
cereti mi explicati daca nu ati inteles situatia!
cu stima!!
Cel mai recent răspuns: ContSters232881 , utilizator 23:04, 11 Decembrie 2011
vino cu mai multe detalii,cum sa ajuns la implicarea ta in cazul de furt?
inplicarea mea a fost o inscenare sau o eroare de la politie sa facut o recunoastere din grup in care politisti mau luat de pe strada si mau retinut si mau bagat intr un grup de recunoastere unde am fost recunoscut de doi tiristi care au zis ca ma vazut pe mine la volanul masini inplicate in furt si de aici am fost arestat 60 de zile pana la instanta de fond unde unul din cei doi tiristi a declarat ca nu este sigur daca eu am fost su nu soferul masini si atunci am fost eliberat dar am continuat sa ma judec in libertate si uite ca am ajuns la o sentinta cu condamnare fara sa fiu vinovat si acum la rejudecare unul din cei patru adevarati faptuitori condamnat vrea sa faca auto denunt ca sa zica pe adevaratul sofer si vreau sa stiu daca ma poate ajuta acest auto denunt in stagiul asta care ma aflu si anume apel la cererea de revizuire care fondul mia respinso .
cu stima
da.autodenuntul faptuitorului te ajuta foarte mult,pt ca asa se face dovada nevinovatiei tale si descoperirea adevaratului faptuitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto denuntul faptuitorului ma poate ajuta la revizuire?? darisdinu darisdinu situatia mea este urmatoarea: sant definitiv 3 ani inchisoare am depus cerere de revizuire si judecatorul de fond mia respinso am facut apel si la acest apel ... (vezi toată discuția)
Ajutor! justitie? sau bataie de joc !!!????? condamnat fara sa fiu vinovat , darisdinu darisdinu sant un om obisnuit care ma cofrunt cu un caz penal greu ; am fost condamnat la 3 ani inchisoare pentru un furt fara sa fiu vinovat stiu ca va este greu de ... (vezi toată discuția)
Revizuire dosar definitiv darisdinu darisdinu am depus o cerere de revizuire si nu inteleg motivare hotararilor a doua termene in care a fost pusa in discutie cererea mae de revizuire, si anume :Solutie: ... (vezi toată discuția)