avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revizuire dosar definitiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revizuire dosar definitiv

am depus o cerere de revizuire si nu inteleg motivare hotararilor a doua termene in care a fost pusa in discutie cererea mae de revizuire, si anume :Solutie: Admite cererea de abţinere formulată de domnul judecător Dinu Bogdan Justin. Dispune repartizarea dosarului conform metodei aleatorii prin sistem Ecris prin blocarea completelor 7 şi 1. si al doilea termen :Solutie: Urmare admiterii cererii de abţinere formulată de dl. judecător Dinu Bogdan Justin, cauza a fost repartizată aleatoriu completului nr.2, cu termen de judecată la data de 22 martie 2012.
acum in situatia asta nu stiu daca cererea a trecut de camera de consiliu si acum este in dezbateri sau chiar acum o pune in dezbatere pentru a fi admisa ?
Care este cursul in faza actuala
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:05, 19 Aprilie 2012
Cererea va fi atribuita la alt judecator care va analiza cererea.
Mai mult este greu de spus.
va salut si va multumesc pt.raspuns dar in cazul in care motivul de baza al cereri este urmatorul: In alul acesta a fost condamnat proprietarul autoturismului pentru care eu am fost condamnat ca la-s fi condus in ziua respectiva a produceri faptei dar de fapt proprietarul a recunoscut faptele precum ca a condus autoturismul inpicat in furt fara a avea permis de conducere ,iar eu am fost condamnat pe ne drept ca eu as fi condus autoturismul in ziua respectiva si am produs furtul care de fapt la facut proprietarul autoturismului in aceiasi zii la interval de 3 ore dupa ce aprodus fapta de furt,a fost alergat de un echipaj de politie dar nu au putut sal prinda acesta fugind pe jos si lasind masina in dreptul masinei mele si domni politisti au sarit pe mine ,mau dus la circa de politie am fost bagat intrun grup de recunoastere si au venit doi oameni si mau recunoscut ca-s fi fost soferul acelei masini inplicata in furt ceii doi oameni eru partile vatamate masluiti de politisti .
si in final mam batut cu ei prin tribunale peste tot dar niciun rezultat bun instantele din romania mau condamnat la 3 ani inchisoare pentru nimic . ce sanse credeti ca am acum dupa aparitia une probe clare de condamnare a proprietarului si recunoasterea acestuia ca intradevar a condus si a fost fugarit cu autoturismul care a si realizat furtul in prezent proprietarul adevaratul faptuitor al furtului nu vrea sa recunoasca ca el ia furat pe acei doi oameni dar a recunoscut ca a condus autoturismul si a fost fugarit de politisti in ziua respectiva la un interval de doar 2-3 ore dupa ce a produs si fapta pentru care eu am fost condamnat pe nedrept .metionez ca proprietarul nu a fost de gasit cand am cerut audierea lui in dosarul meu masluit ,mai mentionez ca acesta e un infractor recidivist cu mai multe fapte de acelasi gen .
va rog sa mi spuneti sugestile dumneavoastra si la ce sa ma astept din partea instantelor romanesti .va multumesc cu respe
pai banuiesc ca in masina au fost gasite amprentele dvs. cum au ajuns acolo ?
Cazul dvs. este foarte complicat si daca sunteti nevinovat poate exista riscul sa nu nu se mai poata face nimic.
Conform legii trebuia sa va aparati in proces pana sa se pronunte o hotarare definitiva de condamnare.
Tind sa cred ca nu se mai poate face nimic daca nu v-ati aparat corespunzator in proces si ati fost condamnat.
Se impunea sa va angajati avocat si sa va aparati puternic.
In prezent...apararea nu va mai ajuta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto denuntul darisdinu darisdinu buna seara! sant intro situatie de revizuirea dosarului ,instanta de fond nu imi accepta revizuirea si declar apel in acelas timp unul din faptuitori care ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere reținut pentru alcol Brotnei Brotnei În seara de 19 12 2017 am fost luat la spital pentru probe care leam refuzat pentru cã polițişti mau luat din fața casei cu motivul cã am condus ... (vezi toată discuția)
Alcolemie:( mariobucaresti mariobucaresti Buna ziua, de 2 ani nu am permis,am o alcolemie de 0,88 este mai complicat , ma poate ajuta cineva , povestea incepa asa , intr-o seara stateam cu niste ... (vezi toată discuția)