avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... auto denuntul faptuitorului ma poate ajuta la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

auto denuntul faptuitorului ma poate ajuta la revizuire??

situatia mea este urmatoarea: sant definitiv 3 ani inchisoare am depus cerere de revizuire si judecatorul de fond mia respinso am facut apel si la acest apel faptuitorul condamnat deja pentru aceiasi fapta de furt face un auto denunt si denunta pe adevaratul vinovat si descrie exact cum sa petrecut lucrurile la producerea faptei.
mentionez ca eu sant coplet nevinovat in acest dosar .
ar putea sa ma ajute denuntul faptuitorului daca il pun in fata judecatorului al instantei de apel la cererea de aprobarea revizuiri???, sau cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Auto denuntul darisdinu darisdinu buna seara! sant intro situatie de revizuirea dosarului ,instanta de fond nu imi accepta revizuirea si declar apel in acelas timp unul din faptuitori care ... (vezi toată discuția)
Ajutor! justitie? sau bataie de joc !!!????? condamnat fara sa fiu vinovat , darisdinu darisdinu sant un om obisnuit care ma cofrunt cu un caz penal greu ; am fost condamnat la 3 ani inchisoare pentru un furt fara sa fiu vinovat stiu ca va este greu de ... (vezi toată discuția)
Abuzuri judecatorii darisdinu darisdinu unde putem sa reclamam un abuz care il fac uni judecatori din romania. va relatez urmatoarea situatie am o cerere de revizuire pe rol , a fost respinsa in ... (vezi toată discuția)