avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... abuzuri judecatorii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

abuzuri judecatorii

unde putem sa reclamam un abuz care il fac uni judecatori din romania.
va relatez urmatoarea situatie am o cerere de revizuire pe rol , a fost respinsa in prima instanta de instanta de fond am facut apel la bucuresti iar curtea de apel bucuresti a trimiso inapoi spre rejudecare iar aceiasi instanta de fond a respinso iar ca ne fondata spre stupoarea mea ,avocatul meu mia zis ca judecatoarea care a judecat cererea de revizuire ia zis ca nu poate sa se bage sa dea alta hotarare pentru ca a fost sunata de la tribunalul slobozia de mai mari judecatori de la tribunalul ialomita pentru ca acestia mau condamnat nevinovat si le este frica .
cum pot sa reclam si unde pot sa ma adresez pentru a fii luat in cosiderare ?
ma gandesc sa ma adresez la o televiziune dar nu sitiu cum sau unde '
va rog sami sugerati un anumit mod de a reclama acest mod de justitie "o mana spala pe alta " de la judecatoria urziceni si tribunalul ialomita

Alte discuții în legătură

Plangere la cedo in cazul revizuirii darisdinu darisdinu Buna ziua! Am o cerere de revizuire de 2 ani pe rol prima data judecatoria mi- a respinso, la recurs mia admiso ,casand decizia judecatoriei si a re trimiso ... (vezi toată discuția)
Caseaza sentinţa recurata şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de fond s_nicolae s_nicolae Buna ziua, Am avut o decizie data de Tribunalul Ialomita care imi era favorabila. O ruda foarte indepartata a facut recurs la Curtea de Apel Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Auto denuntul darisdinu darisdinu buna seara! sant intro situatie de revizuirea dosarului ,instanta de fond nu imi accepta revizuirea si declar apel in acelas timp unul din faptuitori care ... (vezi toată discuția)