avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere la CEDO in cazul revizuirii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere la CEDO in cazul revizuirii

Buna ziua!
Am o cerere de revizuire de 2 ani pe rol prima data judecatoria mi- a respinso, la recurs mia admiso ,casand decizia judecatoriei si a re
trimiso inapoi spre rejudecarea cererii ,judecatoria a respinso ca ne fondata pentru a doua oara iar am recurato si la recurs iar mi-a admiso casand dinou hotararea judecatoriei si au admis cererea in principiu dar au retrimis-o la judecatorie cu mentiunea sa fie judecata pe fond sub toate aspectele si toate formele iar judecatoria au respinso din nou pentru a treia oara tot ca ne fondata si din nou am ajuns la recurs la bucuresti si in final curtea de apel sau aliniat cu cei de la judecatorie si au decis la fel ,respinsa ca ne fondat
ce sanse am daca fac plangere la cedo?
mentionez ca toete cererile de probe mi-au fost respinse

Alte discuții în legătură

Abuzuri judecatorii darisdinu darisdinu unde putem sa reclamam un abuz care il fac uni judecatori din romania. va relatez urmatoarea situatie am o cerere de revizuire pe rol , a fost respinsa in ... (vezi toată discuția)
Va rog ma puteti ajuta - cerere revizuire respinsa floristan191 floristan191 am facut o cerere de revizuire la un dosar penal,am depus la parchet dupa un timp mia dat termen in instanta am avut 1 termen ne-am prezentat si sa dat alt ... (vezi toată discuția)
Cauza retrimisa spre rejudecare ionelcocilnau ionelcocilnau buna ziua!as dori si eu o lamurire in legatura cu cauza mea:acum un an am avut proces civil pe care la instanta de fond l-am castigat!.s-a facut recurs si ... (vezi toată discuția)