avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general administrator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

administrator

La cate societati poate functiona o persoana ca administrator?
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 22:21, 28 Iunie 2010
atata vreme cat administratorul nu face concurenta neloiala si asociatii sunt de acord, poate administra mai mult de o firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala - articol din lege mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Poate cineva sa imi indice temeiul juridic pentru excluderea unui asociat dintr-un SRL din cauza de concurenta neloiala? Legea 31/1990, art 222 ... (vezi toată discuția)
punctul de lucru intr un spatiu inchiriat andrreea01 andrreea01 ma confrunt cu urmatoarea pb...asociatul meu ( 50-50) , suntem doi in firma - srl, nu este de acord sa ne separam.eu vreau sa mi deschis o noua firma cu ... (vezi toată discuția)
Asociat in 2 firme cu acelasi profil Piulita Piulita Persoana A este asociata cu persoana B in firma F1, doar A lucrand efectiv pentru F1. Persoana A face apoi firma F2 unde este asociat unic. Atit F1 cat si F2 ... (vezi toată discuția)