avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... rejudecarea cauzelor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

rejudecarea cauzelor

Buna ziua !

Am o intrebare, pot cere rejudecarea unei cauze civile avand ca obiect pretentii in baza Codului de Pr Pen art. 384, 385, 47 sau doar in baza art. 99 din Reg de organizare a instantelor judecatoresti ?
Sau exista vre un art in CPC sai CC ?

Va multumesc pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: romeosuceava , utilizator 22:41, 28 Iunie 2010
Salut,
puteti refolmula intrebarea ?
in e baza pot cere rejudecarea unei cauze civile ? ce art. ? de unde ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire sentinta penala in ceea ce priveste latura civila Adelina t Adelina t Ce regulii de procedura trebuiesc aplicate in cazul in care se cere revizuirea unei sentinte penale in ceea ce priveste latura civila? se aplica proc civila ... (vezi toată discuția)
Contradictie intre codul de procedura civila si regulamentul de ordine interioara al instantelor? marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com Nu pot sa inteleg de ce in CPC scrie ca \"judecatorul nu poate lua parte la judecata aceleiasi pricini in caz de rejudecare dupa casare\" iar in Regulamentul ... (vezi toată discuția)
Motive de recurs siloth siloth am pierdut un proces datorita prost administrarii probelor, acum trebuie sa depun recursul, dar am auzit ca nu prea se accepta recursurile. e adevarat? sunt ... (vezi toată discuția)