avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de mostenire

Ce drept de mostenire am de la fratele tatal lui meu?
Unchiul meu nu are nici un mostenitor eu find singurul urmas direct dupa tatal meu care a fost fratele lui care e decedat.
El traieste in provincie si a inceput sa vinda casa si terenul in care sta mostenit de la parinti lui bunici mei. Aceiasi casa in care tatal meu sa nascut.
Ce drept de mostenire am?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cene , utilizator 16:06, 30 Iunie 2010
nu mi-ati raspuns la intrebare.
cu ce mostenitori figureaza bunicul dvs?
Va rog sa ma scuza-ti, 2 mostenitori tatal meu si fratele lui unchiul meu.
Tatal meu e decedat.
acestia sunt mostenitorii din certificat?
am inteles ca la decesul bunicului existau o sotie supravietuitoare, descendenti.
bunica a decedat si ea?
Bunicu si bunica au decedat dupa decesu tatalui meu.
Singuri mostenitori, urmasi sint unchiul meu si eu.
teoretic dvs ati veni la cele 2 succesiuni prin reprezentarea tatalui dvs predecedat.
trebuie vazute actele.

Alte discuții în legătură

Mostenirea daca exista testament bla bla bla bla buna ziua as avea o intrebare:bunicul meu a decedat si a lasat prin testament totul bunicii mele.tatal meu la fel e decedat deci unicii mostenitori am fi eu ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are nepotul cand bunicul a decedat si bunica s-a re-maritat marfan marfan Buna ziua. Tatal meu a decedat. Am ramas mostenitorii lui eu, fratele meu si mama noastra. Tatal tatalui meu, bunicul, a decedat in razboi in 1944. Era ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are nepotul cand bunicul a decedat si bunica s-a re-maritat marfan marfan Buna ziua. Tatal meu a decedat. Am ramas mostenitorii lui eu, fratele meu si mama noastra. Tatal tatalui meu, bunicul, a decedat in razboi in 1944. Era ... (vezi toată discuția)