In toamna anului 2009 asociatia noastra a avut un control de la Primarie si a fost amendata cu 3000 ron.Neregurile gasite de Primarie la acea perioada au fost :administratorul nu avea atestat, registrele nu erau completate si altele.
Intrebarea mea pe cine trebuia sa instiinteze Primaria de neregurile gasite la asociatie? Nu trebuia sa trimita o adresa catre presedinte , cenzori?
Nu a observat Primaria ca pe listele de intretinere presedintele era si cenzor?
Parerea mea este ca Primaria face niste controale egale cu 0 si mai incurca si locatarii.
Acum noi ne confruntam la asociatie cu o mare lipsa in gestiune.:(
Multumesc!
Noi nu avem posibilitatea sa ne angajam un avocat, din cauza asta am apelat pe un forum si daca este cineva amabil sa-mi raspunda la intrebare.
Pe cine trebuia sa instiinteze Primaria de neregulile gasite la asociatie?
Numai pe presedinte, care ocupa si functia de cenzor?
Primaria nu a observat acest lucru?
Multumesc!
Pai daca primaria a amendat pe cineva, dumneavoastra de unde stiti?
Cand se aplica o amenda se intocmeste un proces verbal iar persoana amendata semneaza acest proces verbal.
La asociatie primaria poate da amenda presedintelui dar si direct administratorului.
La dumneavoastra cine a primit amenda?
Ca primaria nu a vazut toate neregulile din asociatie este omeneste. Au gasit ceva nereguli si au aplicat probabil amenda.
Dar de ce trebuie primaria sa faca ordine in asociatie si de ce nu se implica proprietarii sa aleaga alt presedinte, alt comitet care sa angajeze administratori atestati? Vinovati sunt toti proprietarii care nu se implica.
Lipsa comitet executiv
tanis
In blocul nostru nu mai exista comitet executiv de un an,deoarece a expirat mandatul acestora,doar presedintele mai este in functie.
Cu toate ca au luat la ... (vezi toată discuția)