avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cote intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cote intretinere

mama mea este ingrijita de una din rudele noastre, intre orele 8 - 17 zilnic 30 de zile pe luna.
intrebarea mea este daca pentru aceste ore pe care le petrece in casa mamei mele, este necesara trecerea la plata cotelor de intretinere a acestei rude.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:56, 29 Iunie 2010
da
Da, trebuie trecuta la plata cotelor de intretinere. Se va plati pentru aceasta persoana doar electricitatea comuna, gazele si gunoiul, cheltuieli care se impart pe numar de persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil nelocuit nicki nicki Sunt proprietarul unui apartament in care nu locuiesc, fiind plecat din tara. Din cand in cand, pe acolo, mai trece mama mea pt. a verifica apa, curentul, etc. ... (vezi toată discuția)
Cate persoane se trec la intretinere daca nu locuieste nimeni in apartament angeluci72 angeluci72 salut si felicitari celor ce au deschis aceasta pagina web. am si eu o nelamurire; acum 7 ani am cumparat un apartament in tara(muncesc cu sotia in spania) si ... (vezi toată discuția)
Numar de persoane trecut la administratie bogdaner bogdaner In apartamentul mamei locuiam la un moment dat 9 persoane.Acum locuiesc 3 persoane permanent si inca 2...doar 4 zile pe luna....Vecinii, care nu-si vad de ... (vezi toată discuția)