avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ma mai pot pensiona anticipat ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ma mai pot pensiona anticipat ?

am virsta de 52 ani si 6 luni si vechime de 32 ani si 11 luni. multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:43, 29 Iunie 2010
La varsta de 52 de ani si 6 luni nu poate beneficia nimeni de pensie anticipata partiala. Ar fi fost bine sa precizati daca intrebati pentru o doamna sau pentru un domn, ati mai postat o intrebare in acest forum cu date diferite, ale dvs. presupun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare barbat 62 ani ,vechime 32 ani. in ce conditii ma pot ... tig tig PENSIONARE BARBAT 62 ANI ,VECHIME 32 ANI. IN CE CONDITII MA POT PENSIONA . Multumesc (vezi toată discuția)
Cind ma pot pensiona !?? stoica ionut 13 stoica ionut 13 Mama mea nascuta pe 13-04-1955 a lucrat 32 ani din care 23 ani si 6 luni grupa a II-a plus 3 ani ordonanta . La ce virsta se poate pensiona cu limita virsta ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa ma pensionez? mariatomas mariatomas Buna ziua, Sunt nascuta in 05.07.1956. Am o vechime in munca de 32 de ani. In acest timp am lucrat: - in grupa a II a de munca -19 ani si 1 luna, - in ... (vezi toată discuția)