avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

care sunt pasii pt a se ajunge la executare silita? in cazul neplatei unor rate la banca?

Ms
Cel mai recent răspuns: Mihai Vaduva , Avocat 15:46, 29 Iunie 2010
contractul de credit e titlu executoriu; se cere instantei incuviintarea executarii, dupa care se trece la executare silita
mai pe scurt nu ne mai judecam nu? o sa am nevoie de avocat? oricum nu am nimic pe numele meu...
Nu va judecati.
Asa cum mentionat si Otesani, contractul de credit este titlu executoriu, adica va putea fi pus in executare fara interventia instantei de judecata, prin simpla cerere
adresata executorului judecatoresc, sau executorului bancar dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar robertaarmena robertaarmena Salut! De cateva luni de zile mi s-a instaurat o poprire pe salar (a treia parte din venitul net);aceasta poprire s-a facut la cererea executorului ... (vezi toată discuția)
Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)