avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa facultate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa facultate

am terminat facultatea de stiinte ale educatiei in 2010. am avut licenta pe 25 iunie si as vrea sa stiu daca beneficiez de somaj.Facultatea este de zi si am facut 3 ani mai am si vreo 5 ani pe cartea de munca si as vrea sa stiu daca da cate luni iau si cat /luna? si ce acte imi trebuie?
am si 5 ani pe cartea de munca se mai prelungeste somajul?
tot 3 milioane e chier daca am 5 ani si pe cartea de munca
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2010
alynarebela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:20, 29 Iunie 2010
Beneficiati de somaj. In termen de 60 de zile de la terminarea studiilor trebuie depus dosarul. Mergeti la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca unde vi se vor da toate informatiile. Daca nu s-a mai schimbat nimic in ultimele luni, beneficiati de somaj timp de 9 luni si cuantumul e 50% din salariul de bază minim brut pe ţară, în vigoare la data stabilirii acesteia.
Ca sa luati indemnizatie de somaj ca absolventa nu conteaza vechimea anterioara in munca, asa ca veti primi aceasta indemnizatie numai pe o perioada de 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa facultate. Marius Negut Marius Negut Sotia mea a terminat facultatea anul acesta,a inaintat dosarul pentru somaj.Pe ce perioada se acorda ajutorul de somaj pentru absolventii de studii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mãmicã andrucroitoru andrucroitoru Soția mea a terminat anul acesta facultatea (în iulie) dar încă nu și-a dat licența (dar o va da în februarie). 1. Ea este considerată ... (vezi toată discuția)