avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Impozit contract drepturi autor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Impozit contract drepturi autor

Buna ziua,

Momentan eu am pe cartea de munca o salariul minim, restul de bani il primesc pe un contract de drepturi de autor. In acest contract se mentioneaza ca angajatorul va plati impozitul de 10%. In cazul in care am si carte de munca, mai trebuie sa platesc eu diferenta de 6% pe dr. de autor? Stie cineva cum se modifica exact legea incepand cu 1 iulie?

In plus eu trebuie sa merg sa inregistrez acest contract la administratia financiara in termen de 30 de zile. Am inteles ca trebuie sa completez formularul 020. Il primesc de acolo sau trebuie sa merg cu el deja completat? L-am citit si este f stufos si sincer nu cred ca ma descurc sa il completez singura.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de comision agent danamih danamih Buna ziua. De la 01 februarie o sa inchei un contract de comision ( agent) cu o firma ; firma o sa plateasca 10% impozit la sursa iar diferenta de 6% eu. ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pentru salariati boholt boholt Ce fise fiscale trebuie sa completeze un salariat al unei firme si cand trebuie depuse? Ma refer la regularizari de impozite sau ce altceva ar mai putea fi? (vezi toată discuția)
Salariu carte de munca / contract drepturi autor gloria v. gloria v. Buna ziua, De la inceputul anului, am contract de munca pe perioada nedeterminata cu salariul inscris integral pe CM. Mai nou angajatorul imi propune, ... (vezi toată discuția)