avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contract de comision agent
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contract de comision agent

Buna ziua.
De la 01 februarie o sa inchei un contract de comision ( agent) cu o firma ; firma o sa plateasca 10% impozit la sursa iar diferenta de 6% eu. Mentionez ca sunt angajat cu carte de munca la alta firma.
Ce trebuie sa fac eu ?
Trebuie sa ma duc la AF sa inregistrez contractul intr-un anumit termen?
Cand platesc diferenta de 6% si ce declaratie trebuie sa completez?
Acest venit va fi luat in considerare la pensie ? ( ce ar trebui sa fac ca sa fie luat in considerare la calcularea pensiei)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 16:14, 5 Februarie 2009
Depuneti declaratia 020 la administratia fiscala in 30 de zile de la data incheierii contractului sau data incasarii venitului.Declaratia de venitse depune pana in 15 mai anul urmator.Pentru pensie puteti sa faceti un contract facultativ cu casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de agent de asigurari. ce trebuie sa depun si cand. robertmihairadu robertmihairadu Va salut. Am si eu o nelamurire: am un contract de agent de asigurari cu o anumita firma de asigurare. Dupa cum stiu, impozitul integral se opreste la sursa. ... (vezi toată discuția)
Contract de comision oanasandra oanasandra Buna ziua. Am o problema legata de un comision. Am intermediat o vanzare pentru o societate comerciala si am convenit asupra unui comision pe care sa mi-l ... (vezi toată discuția)
Retinere la sursa 10% bviorica bviorica daca sunteti dragut am un contract de agent intre mine si o banca ,ulterior acestui contract banca mi-a transmis ca nu vor fi virate comisioanele in contul meu ... (vezi toată discuția)