Prezentare de ,,SPETA,,
La data de .............1991 sora mea impreuna cu al meu cumnat cumpara un apartament unde au locuit impreuna . La 01.02.2010 sora mea decedeaza(usoare neintelegeri cu la meu cumnat pe motivul ,,legea succesorala,,nu ii este pe plac X- ) si nu se face succesiune . In data de 24.03.2010 merg la notar si fac o ,,DECLARATIE DE ACCEPTARE SUCCESIUNE,, .In data de 03.06.2010 solicit administratiei financiare istoric de rol pentru a sti ce drepturi avea sora mea la apartament ( lucrarea a fost ridicata de la administratia financiara pe data de 25.06.2010.
In data de 22.06.2010 cumnatul meu decedeaza :(( (grav bolnav,ciroza hepatica,sa nu credeti ca eu am .........multumesc.),apare varul din partea mamei lui (var primar) erijandu-se in mostenitor legal . Primesc un telefon din partea vecinilor si imi spun ca ,, al meu cumnat a facut varului testament ,, :O .
Eu personal stiu ca informatie despre existenta acestiu testament nu am vazut nimic concret dar incepe a solicita drepturile ca mostenitor legal de var.
Sora mea si al meu cumnat nu au avut copii, parinti sorami sunt decedati , parinti cumnatului meu sunt decedati,cumnatul meu nu a avut frati.
In viata sunt eu :( , in viata sunt 2 veri din partea mamei lui si 2-3 veri din partea tatalui cumnatului meu .
Intrebare
Cum pot intra in posesia unei copi a testamentului.
Cel mai recent răspuns:
ContSters97658 , utilizator
17:32, 29 Iunie 2010