avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... incapacitate de plata a firmei = somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

incapacitate de plata a firmei = somaj?

In cazul in care o societate pe actiuni intra in incapacitate de plata, angajatii vor putea fi trimisi in somaj si conform carui art. din codul muncii? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:14, 29 Iunie 2010
Art. 65.- (1) Codul muncii
Concedierea pentru motive care nu tin de persoana salariatului reprezinta incetarea contractului individual de munca determinata de desfiintarea locului de munca ocupat de salariat, din unul sau mai multe motive fara legatura cu persoana acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic nobel nobel Am un SRL-comert-si am calitatea de asociat,nu am contract de munca.Pot sa dau angajatul in somaj tehnic fara ca societatea sa-si intrerupa activitatea,lucrand ... (vezi toată discuția)
Contractul individual de munca antonio123 antonio123 MA numesc X mi sa desfacut contractul de munca in timpul cind eram in concediu medical. DESFACEREA contractului individual de munca sa facut conform art 65 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani madalinuta23 madalinuta23 buna ziua cum trebuie sa procedam in cazul in care firma vrea sa suspende activitatea si are un salariat suspendat in concediu crestere copil pana la 2 ani?? ... (vezi toată discuția)