avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... antecontract vanzare imobil ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

antecontract vanzare imobil ipotecat

Ce clauze trebuie sa contina un antecontract de vanzare -cumparare a unui apartament ipotecat in favoarea unei banci si ce acte sunt necesare la incheierea antecontractului?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 23:12, 29 Iunie 2010
Ar fi bine sa solicitati un extras de carte funciara.
Trebuie facuta mentiunea cu privire la ipoteca: vanzatorul are posibilitatea sa achite imprumutul pana la semnarea contractului sau sa vanda apartamentul cu tot cu ipoteca, dar numai cu acordul bancii.
chiar si pentru semnarea antecontractului de vanzare cumparare este nevoie de acordul bancii creditoare.
acesta este primul act de care veti avea nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui apartament prin programul prima casa care are ipoteca de rang i ContSters74807 ContSters74807 Buna ziua, am o problema si as dori sa stiu daca ma puteti ajuta. In decembrie 2007 am incheiat un precontract pentru cumpararea unui apartament care are ... (vezi toată discuția)
Urgent! cum pot cumpara apartament ce are 2 ipoteci? Corina_Creanga Corina_Creanga vreau sa cumpar un apartament , care are 2 ipoteci. cum trebuie sa procedez? proprietarul vrea sa facem un precontract cu suma unei ipoteci si intr-o luna ... (vezi toată discuția)
Reziliere antecontract apartament alinaaline alinaaline Buna ziua.Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pt un apartament nou cu o firma in anul 2008(de fapt o mansarda) pe care l-am achitat ... (vezi toată discuția)