in luna noiembrie 2007 am divortat . la momentul acela aveam un copil in varsta de 13 ani in urma divortului copilul a ramas la mama iar eu sa platesc 25% din salariu. IN luna decembrie 2007 sa nascut al 2 lea copil cu actuala sotie. Cum procedez ca din salariu sa mi se ia doar 15% avand in vedere ca am al 2 lea copil
MI se poate reduce din cei 25% la 15% de la data nasteri celui de-al 2 lea copil,adica eu pot primi din urma cei 10% conform certificatului de nastere celui de al 2 lea copil , care este de la 1 luna dupa divort,
Pentru ca este in interesul dvs. si nu al paratei, pe de o parte, iar pe de alta reducerea nu poate opera decat in baza unei hotarari judecatoresti.
Dvs.in calitatede reclamant chemati in judecata parata in calitate de repr.al minorului- titulatura este cerere de chemare in judecata sau actiune.
Pensie alimentara
ramo79na
Buna ziua,
Sunt divortata de tatal copilului meu, in varsta de 9 ani, iar copilul mi-a fost incredintat mie. Tatal plateste pensie alimentara. Peste 3 luni, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
lili5
sotul meu, cu care sunt in divort si cu care am un fiu de 11 luni are o fiica dintr-o casnicie anterioara.
nu ii plateste pensie alimentara de 10 ani, fiica ... (vezi toată discuția)