avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenuri expropriate unde s-au construit blocuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenuri expropriate unde s-au construit blocuri

Buna ! Va rog a ma informa cu o problema : stau la parterul unuibloc si nu avem incalzire cu gaze avem pe lemne si carbune .Am facut o magazioara de 1,20 pe 1,00 lipita de bloc cu acordul locatarilor .Acum vine vecinul terenului de vis-a-vis si spune ca e terenul lui si o demoleaza.Intrebarea mea este daca are voie sa o demoleze?si ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: alin_iancu 2001 , utilizator 22:51, 29 Iunie 2010
el are cadastru ..
dvs aveti cadastru conform actelor pe care le aveti
da are .,Iar eu am acte doar pe balcon pentru ca majoritatea locatarilor au asa .Poate sa o demoleze fara sa-mi arate schita?
si inca ceva terenul pe care pretinde ca e proprietar a fost expropriat prin legea 10 .poate sa si-l fi luat inapoi pana langa 0,60m ai blocului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de acces in juryl unui bloc de locuinte DINICU DINICU Buna ziua, As vrea sa ma ajutati sa ma lamuresc si eu cum un proprietar care are cica act de proprietate pe o constructie si un teren aflat in vecinatatea ... (vezi toată discuția)
Balcon inchis marin1ian marin1ian Balconul meu a fost inchis de tatal meu cu cornier si sticla inainte de 1989. Am fost reclamat la politia locala pentru acest fapt. Care pot fi consecintele ... (vezi toată discuția)
Se poate ignora somatia de demolare constructii fara autorizatie? citadin citadin Cu respect, Forum De citiva ani, vecinul de la parterul blocului si-a instalat un cos de fum in unghiul dintre balcoane si zidul blocului, cos de fum ... (vezi toată discuția)