avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... de unde pot obtine cererea de reducere apensiei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

de unde pot obtine cererea de reducere apensiei alimentare????????

cererea de reducere se trimite judecatoriei unde a avut loc divortul?mentionez ca eu locuesc in alt judet decat cel unde avut loc procesul. trebuie mers personal la judecatoria respectiva sau pot depune la orice judecatorie din tara. in cat timp se solutioneaza? la cererea care o voi adresa tribunalului se percepe o taxa , adica trebuie platit ceva si cam cat daca trebuie?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:55, 30 Iunie 2010
Daca doriti reducerea pensiei trebuie sa va adresati judecatoriei de la domiciliul piritului, nu se percepe nici o tqaxa este nevoie de cerere si de copie legalizata dupa hotarirea de divort ca si actele care juwstifica reducerea. Putet solicita judecarea si in lipsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort legalizata Micky blue Micky blue Buna ziua. Am o mare rugaminte, as dori sa adresez o intrebare. Eu locuiesc in Bacau si am avut sentinta de divort la judecatoria Turda. Am dorit sa-mi schimb ... (vezi toată discuția)
cerere divort sergiu05 sergiu05 Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, ma intereseaza care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez in cazul unui divort, avand in vedere faptul ca locuim in alt ... (vezi toată discuția)
Legalizare copie xerox hotarare de divort - unde ? iolanda76ada iolanda76ada Buna seara ! Am urmatoarea problema : Am o hotarare de divort definitiva si irevocabila emisa in 2003 si legalizata in acelasi an. Pentru dosarul de ... (vezi toată discuția)