avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare de divort legalizata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare de divort legalizata

Buna ziua. Am o mare rugaminte, as dori sa adresez o intrebare. Eu locuiesc in Bacau si am avut sentinta de divort la judecatoria Turda. Am dorit sa-mi schimb buletinul si mi-au cerut la politie hotarare de divort legalizata de la judecatoria Turda. Eu daca locuiesc in Bacau, chiar trebuie sa merg pana in celalalt capat de tara la judecatoria Turda pt legalizarea hotararii sau as putea undeva in oras la mine sa obtin legalizarea? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Laura Roca , Avocat 21:30, 29 Ianuarie 2018
Puteti trimite prin posta cererea de legalizare la Judecătoria Turda. E necesar să atașați si dovada plății taxei de timbru in valoare de 5 lei pentru fiecare exemplar legalizat. Taxa se plateste la Directia taxe si impozite locale de unde domiciliati. De asemenea, transmiteti impreuna cu aceste acte si un plic timbrat, autoadresat, care va fi folosit pentru a vi se comunica hotararea legalizată.
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
Laura Roca, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletine roby 28 roby 28 buna ziua, in urma cu doi ani fosta sotie a divortat...de atunci noi nu mai comunicam...cu ceva timp in urma mia expirat cartea de identitate ...am fost la ... (vezi toată discuția)
Solicitare sentinta legalizata prin posta Ares-3 Ares-3 Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)
Divorț- sentință definitivă și irevocabilă Ana-Maria3732 Ana-Maria3732 Buna ziua! Am divorțat anul trecut și în Decembrie s-a finalizat divorțul prin hotărâre judecătorească. Divorțul a fost depus din străinătate la ... (vezi toată discuția)