avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atestare in metrologie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atestare in metrologie

Buna ziua,

Am o nelamurire si sunt sigura ca dumneavoatra ma puteti ajuta in acest sens.

In cadrul unei societati comerciale exista si Serviciul Metrologie care este format din 2 "compartimente/fractiuni":
1. cel verificare si etalonare
2. cel de reparatii
Intrebarea mea este urmatoarea: este obligatorie atestarea salariatilor din ambele compartimente?

Va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra!

Alte discuții în legătură

Verificari metrologice obligatorii popanaid popanaid Am trimis cateva aparate la verificarea metrologica ( multitester, megohmetru digital, clampmetru digital, cheie dinamometrica, camera termoscanare in ... (vezi toată discuția)
Apometre fara sigil si fara verificare metrologica zolyxx zolyxx In asociatie presedintele, comitetul executiv sau AG poate sa dispuna/ sa hotareasca ca daca in apartamente apometrele au sigile rupte,desfacute sau ... (vezi toată discuția)
Amenda metrologie - verificare cantar expirata daria_743 daria_743 Buna ziua, Acum o saptamana am avut un control de la metrologie si s-a constatat ca expirase verificarea. M-am dus imediat sa fac verificarea incepand de la ... (vezi toată discuția)