Buna!
O intrebare : am un salariat care poate fi pensionat pe motiv de boala ; a primit avizul de pensionare de la medic si decizia cu privire la capacitatea sa de munca - va merge in pensie de invaliditate de gradul III.
Am citit in Codul Muncii si inseamna sa-i incetez contractul cu art. 61, lit. c, la decizie anexez avizul de pensionare si decizia comisiei privind capacitatea sa de munca. Intrebarea este cum fac inscrisul in cartea de munca - "Incetat cim cf. art. 61, lit. c" sau mai trebuie sa precizez si altceva. Trebuie sa fac acest lucru maine, 01.07.2010, asa ca as aprecia un sfat prompt.
Multumesc anticipat.
Buna!
Si eu am inteles tot asa de la ghiseu, cu 56, d.
Mi s-a spus ca trebuie sa scriu "Solicita pensionare cf. deciziei nr..." si numai dupa ce primeste decizia de pensionare pot sa-i inchide contractul; singura problema este ca dnul respectiv nu mai are concediu incepand cu data de 01.07.2010si nu stiu cum sa-l pontez pana la decizia de pensionare.
Multumesc
Incheiere cim
lucica21
buna ziua.
un angajat care a beneficiat de concediu medical pana in 27.05.2014(a avut 183 zile de cm), mi-a adus azi 29.05.2014 o [u]decizie asupra ... (vezi toată discuția)